Cookie- og Privatlivspolitik

Grin, gråd og 90'er-kærlighed: 5 grunde til at se En helt almindelig familie

Instruktøren bag guider (sponsoreret)

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Den danske feel-good film En helt almindelig familie er i biografen nu. Filmen er allerede blevet flot modtaget, bl.a. med en pris i Rotterdam - og handler om en forstadsfamilie, der ender i en krise, da faren Thomas vælger at skifte køn og blive Agnete (spillet af Mikkel Boe Følsgaard).

Vi har mødt den debuterende spillefilmsinstruktør Malou Reymann, som har baseret filmen på sin egen opvæskt med en far, som skiftede køn, da hun selv var 11 år.

Hun giver her fem grunde til, at du skal gå ind og se 'En helt almindelig familie' i biografen nu - se hende selv fortælle det i videon øverst.

1. Grin og gråd
- "Hvis man godt kan lide film, man både kan græde og grine af".

2. En film for hele familien
- "Hvis man godt vil i biografen og se en film, man kan se med sin familie. Man skal selvfølgelig lige tænke over, hvor gamle ens børn er. Men jeg tror at fra 10 år og op efter, så vil det være relevant at se den på tværs af generationer".

3. 90'erne
- "Hvis man godt kan lide 90'erne. Den foregår i 90'erne og der er en hel masse farver, popmusik og go' 90'er energi i filmen. Som Rigmor Renthe, der spiller Karoline i filmen, sagde så "Jeg elsker jeg bare 90'erne" - og hvis man har det på samme måde, så skal man gå ind og se den".

4. Fodbold
- "Hvis man godt kan lide fodbold".

5. Mikkel Boe Følsgaard
- Hvis man godt kan lide Mikkel Boe Følsgaard, fordi han spiller helt sindssyg forrygende i den her film.

En helt almindelig familie får biografpremiere den 20. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter