Cookie- og Privatlivspolitik

Første lange trailer til Fast & Furious 9 byder på en stor afsløring

Højstpændt action og familieforøgelse

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Fast & Furious, action-franchisen der er nået sit niende kapitel (og tiende, hvis man tæller spin-off-filmen Hobbs & Shaw med), var omdrejningspunktet for en stort opsat koncert i Miami, hvor den første lange trailer blev præsenteret i går aftes.

Trailerens mere stille øjeblik blev allerede afsløret i en kort teaser tidligere på ugen, men nu er der til gengæld smæk for skillingen og masser af hurtige biler i den forlængede udgave. Altså de elementer, filmserien er kendt og elsket for.

Samtidig byder traileren på flere afsløringer. Bl.a. at John Cenas nye karakter rent faktisk er Doms lillebror, der hele livet har trænet sig op til at blive hurtigere og bedre end Dom.

Sammen med Cipher, spillet af Charlize Theron, udgør Cena skurkene i fortællingen, der også byder på en overraskelse i form af Sung Kangs karakter Han.

Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris og Tyrese Gibson vender alle tilbage i deres velkendte roller, mens Cena og Cardi B tilslutter sig skuespillerholdet.

Fast & Furious 9 får premiere den 20. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter