Cookie- og Privatlivspolitik

Opvarmning til Oscar 2020 - instruktørerne i samtale

The Hollywood Reporters - director's roundtable

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Hvert år lige op til Oscar-uddelingen udgiver The Hollywood Reporter en række videoer, der har fokus på prissæsonens mest toneangivende navne.

Det fungerer sådan, at de inviterer de udvalgte talenter inden for forskellige kategorier såsom instruktør, skuespil, manus og fotografering ind til en såkaldt roundtable-snak om deres arbejde. Resulatet er altid utroligt givende - også selvom der hvert år sidder et par navne, som ikke bliver nomineret.

I år er de startet med videoen med instruktørerne - de inviterede var Todd Phillips (Joker), Martin Scorsese (The Irishman), Lulu Wang (The Farewell), Noah Baumbach (Marriage Story), Greta Gerwig (Little Women), og Fernando Meirelles (The Two Popes).

Om det betyder, at Quentin Tarantino (Once Upon a Time... in Hollywood), Sam Mendes (1917) og Taika Waititi (Jojo Rabbit) IKKE havde tid, ved vi ikke... men de ville også have været relevante i årets kapløb.

Se videoen foroven og bliv klædt godt på til den kommende Oscar-uddeling.

Oscar-showet vises natten til den 10. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter