Cookie- og Privatlivspolitik

Opvarmning til Oscar 2020 - instruktørerne i samtale

The Hollywood Reporters - director's roundtable

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Hvert år lige op til Oscar-uddelingen udgiver The Hollywood Reporter en række videoer, der har fokus på prissæsonens mest toneangivende navne.

Det fungerer sådan, at de inviterer de udvalgte talenter inden for forskellige kategorier såsom instruktør, skuespil, manus og fotografering ind til en såkaldt roundtable-snak om deres arbejde. Resulatet er altid utroligt givende - også selvom der hvert år sidder et par navne, som ikke bliver nomineret.

I år er de startet med videoen med instruktørerne - de inviterede var Todd Phillips (Joker), Martin Scorsese (The Irishman), Lulu Wang (The Farewell), Noah Baumbach (Marriage Story), Greta Gerwig (Little Women), og Fernando Meirelles (The Two Popes).

Om det betyder, at Quentin Tarantino (Once Upon a Time... in Hollywood), Sam Mendes (1917) og Taika Waititi (Jojo Rabbit) IKKE havde tid, ved vi ikke... men de ville også have været relevante i årets kapløb.

Se videoen foroven og bliv klædt godt på til den kommende Oscar-uddeling.

Oscar-showet vises natten til den 10. februar.

 • Joker plakat

  Joker (2019)

  Filmen 'Joker' handler om oprindelseshistorien bag Batmans ærkefjende, der i filmen går under det borgerlige navn Arthur Fleck.

 • The Irishman plakat

  The Irishman (2019)

  Filmen ’The Irishman’ fortæller den sande historie om Frank Sheeran og dennes lange karriere som håndlanger for mafiaen op gennem 50erne,

 • Marriage Story (2019)

  Filmen 'Marriage Story' er et skarpt og rørende portræt af et ægteskab, der går i stykker, og en familie, der holder sammen.

 • The Farewell (2020)

  Komedie-dramaet 'The Farewell' handler om en kinesisk familie, som finder ud af, at deres bedstemor ikke har langt igen.

 • The Two Popes (2019)

  Dramaet 'The Two Popes' handler om to ældre og meget religiøse mænd, nemlig den konservative pave Benedict samt den kommende og noget mer

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter