Cookie- og Privatlivspolitik

Harley Quinn sparker sindssygt meget røv i ny Birds of Prey-trailer

Margot Robbie er i sit es!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

I den første scene i den nye vanvittigt velklippede trailer til Harley Quinn-filmen Birds of Prey sprænger vores anti-superheltinde en masse i luften, mens hun fortælle om sit brud med Jokeren.

Det ligner altså mere eller mindre, at hun slår sin berygtede bling bling-kæreste fra Suicide Squad ihjel. Okay det er måske bare et kløgtigt marketing-stunt, men vi bliver da nysgerrige.

For med denne nye solofilm om frk. Quinn vælger Warner Bros. at satse på det, der fungerede absolut bedst i den famøse 'Suicide Squad' - og samtidig har de som bekendt haft stor succes med en anden udgave af jokeren i form af Joaquin Phoenix

Lige meget hvad ser 'Birds of Prey' super underholdende ud med en gruppe hårdtslående kvinder i front.

Handlingen følger Quinns pagt med en sangfugl, en mafiaprinsesse og en politibetjent - bedre kendt som Black Canary, Huntress og Renee Montoya (spillet af henholdsvis Jurnee Smollett-BellMary Elizabeth Winstead og Rosie Perez).

Sammen skal de hjælpe den unge pige Cassandra Cain af med den hævngerrige forbryderboss Black Mask spillet af Ewan McGregor

Birds of Prey får dansk biografpremiere den 6. februar 2020. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Testvisninger var gode, men Warner Bros. var ikke videre tilfredse, så man måtte i gang med en række reshoots. Nu skulle der være en større tro på at filmen bliver en succes, men det er spændende om Harley Quinn gør det bedre end i Suicide Squad, der jo var med til at ligge det oprindelige DCEU i graven.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.