Gåsehud! Krigsfilmen 1917 får årets mest intense trailer

Sam Mendes' storfilm består af ET langt skud!
Billede
(© NORDISK FILM)

Hvorfor har samtlige af englands mest spændende skuespillere sagt ja til at være med i krigsfilmen 1917?

Det får du en ide om, når du ser den fulde trailer lige her!

-En af grundene er nok, at instruktøren bag hedder Sam Mendes, og han har lavet et par gode film såsom American Beauty og Road to Perdition... og nå ja, de to Bond-film Skyfall og Spectre.

-Derudover er filmen skudt af filmverdens måske største filmfotografer, nemlig selveste Roger Deakins, som har fået til opgave at skyde HELE FILMEN I ET LANGT TAKE, så fortællingen fremstår som real time! (se featurette forneden)

-Sidst er handlingen nervepirrende nok i sig selv: Den unge soldat Schofield får under Første Verdenskrig ordrer om at begå sig ud på en umulig mission. Han skal sammen med den ligeledes unge Blake advare 1.600 soldater, der er på vej ind i en decideret dødsfælde... blandt dem er Blakes egen bror, og tiden er mere end almindeligt imod dem alle! 

Benedict CumberbatchColin FirthMark StrongAndrew Scott og Richard Madden er de garvede engelske navne på rollelisten, mens de to unge soldater i front spilles af Dean-Charles Chapman (søde lille prins Tommen fra 'Game of Thrones') og George MacKay (Captain Fantastic)

Filmen udkommer lige op til Oscar-nomineringerne, og den ligner da også en stensikker kandidat. 

1917 får dansk premiere den 2. januar.