Cookie- og Privatlivspolitik

Første korte trailer til Fast & Furious 9

Vin Diesel skal passe på sin familie!

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Kram dit nærmeste selvudråbte familiemedlem og tag kørehandskerne på! Den første miniteaser til actionfilmen Fast & Furious 9 er landet!

Den korte forsmag kommer forud for den rigtige trailer, som vi streamer live fra et event på fredag - følg med på sitet og på vores Facebook.

Teaseren giver på ingen måde hele plottet væk (og indeholder faktisk intet action), men er dog langt fra intetsigende, da en ny truende grundstemning - man kan sige en slags Avengers: Endgame-stemnig - præsenteres.

Vi ser Vin Diesels Dominic Toretto leve i ro som far til det barn, Elena efterlod ham i den forrige film, Fast & Furious 8. Og jep, knægten hedder Brian efter Paul Walker-karakteren, der eftersigende vil medvirke i denne film - på trods af skuespillerens død.

Pludselig sker der noget. Hans kone Letty (Michelle Rodriguez) giver den lille dreng en halskæde, hvorefter hun siger, at den "vil holde ham sikker fra hvad der er på vej". Næppe et tegn på ro i horisonten.

Filmen er den næstsidste film i bilserien og instrueres for femte gang af Justin Lin, der stod bag seriens bedste film, Fast Five. På rollelisten ses bl.a. Charlize Theron, Jordana BrewsterTyrese GibsonHelen Mirren og Michael Rooker medvirker side om side med nytilkommeren John Cena.

Fast & Furious 9 får dansk premiere den 20. maj

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter