Cookie- og Privatlivspolitik

1917: Sådan lavede verdens bedste filmfotograf krigsfilmen som ét langt skud

Sam Mendes og Roger Deakins

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Sam Mendes er i dag aktuel med krigsfilmen 1917, der er skudt af mesterfotografen Roger Deakins så det ligner en lang optagelse. Et intenst greb, som du her kan se komme til live i en featurette om optagelserne.

Se vores interview med hovedrollerne og instruktøren her.

Instruktøren bag American Beauty og Road to PerditionSkyfall og Spectre har denne gang kastet sig ud i en film fra den første store krig, hvor den unge soldat Schofield, der under Første Verdenskrig får ordrer om at begå sig ud på en umulig mission. Han skal sammen med den ligeledes unge Blake advare 1.600 soldater, der er på vej ind i en decideret dødsfælde... blandt dem er Blakes egen bror, og tiden er mere end almindeligt imod dem alle! 

Benedict CumberbatchColin FirthMark StrongAndrew Scott og Richard Madden er de garvede engelske navne på rollelisten, mens de to unge soldater i front spilles af Dean-Charles Chapman (søde lille prins Tommen fra 'Game of Thrones') og George MacKay (Captain Fantastic).

1917 er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anna

Uhyggeligt realistisk - mangler bare lugtene (måske meget godt!). Elementært spændende. Virkeligt godt skuespil i alle roller. Facinerende portræt af en ung mand/dreng, der trods sine forfærdelige oplevelser i en vanvittig og meningsløs krig formår at beholde sin humanitet.

Niclas Dalby

Skal ind og se den om en lille time - glæder mig som et lille barn!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter