Cookie- og Privatlivspolitik

Yes, traileren til Ghostbusters 3 er landet!

Who You Gonna Call?

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

"Who You Gonna Call?" Man kan allerede høre titelmelodien og huske sin barndomsbegejstring over at grine og gyse på en og sammen tid.

'Ghostbusters' er ikonisk, og nu kommer den længeventede 3'er, der i går fik afsløret titlen Ghostbusters: Afterlife, og som foregår efter den første film fra 1984 og den anden fra 1989.

Se den første trailer foroven.

Handlingen følger en enlig mor, der sammen med sine to børn opdager en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og hendes afdøde bedstefar.

Stemningen i traileren ligner en god blanding af de to originale spøgelsesfilm, E.T. og tv-serien 'Stranger Things'. 80'erne længe leve!

Det er sønnen af den originale instruktør Ivan Reitman, Jason Reitman, der instruerer, mens farmand producerer. Han har tidligere stået bag film som JunoUp in the Air og Tully.

Paul Rudd, Carrie Coon og Finn Wolfhard er blandt de nye skuespillere, mens Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og selveste Bill Murray alle vender tilbage i deres ikoniske roller.

Ghostbusters: Afterlife får dansk premiere den 9. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

Who you gonna Call? The new Ghostbusters! :-D ;-)

Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.