Cookie- og Privatlivspolitik

Knives Out-interview: "Jeg havde ingen ide om, at Daniel Craig ville gå så langt"

Vi har mødt instruktør Rian Johnson og skuespiller Don Johnson fra krimien

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Vi har været i London, hvor vi har mødt instruktør og manuskriptforfatter Rian Johnson, der står bag den biografaktuelle whodunnit-krimi Knives Out - Var det mord?.

I filmen har han samlet en stjerneparade af skuespillere, der tæller Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas og mange flere. Herunder også Miami Vice-stjernen Don Johnson aka Sonny Crockett, som også var til stede i London.

'Knives Out - Var det mord?' følger efterforskningen af krimiforfatter Harlan Thrombays død, der er forgået under mystiske omstændigheder efter sin 85 års fødselsdag - og hele familien er under mistanke. Til at opklare sagen er den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc hyret ind.

Da vi mødte de to herrer fra filmen, spurgte vi bl.a. ind til deres forhold til krimigenren, samarbejdet med Daniel Craig og hvordan de selv ville klare sig som detektiver. Se hele interviewet i videoen øverst.

Knives Out - Var det mord? kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter