Cookie- og Privatlivspolitik

Første korte teaser til James Bond-filmen No Time to Die

007-traileren ankommer onsdag

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Næste års måske mest ventede film, nemlig den 25. James Bond-film No Time to Die har netop fået sin første mikro teaser trailer to dage før den rigtige trailer ankommer.

Den lille snas viser Bond i smoking, bond i høj fart og Bond-bilen (tror vi da) med et par meget avancerede forlygter. Og til sidst ser man en mystisk karakter bag en slags skærm... er det Rami Maleks nye skurk?

Agenten James Bond har forladt tjenesten hos MI6, men da en gammel ven, Felix Leiter fra CIA, beder ham om hjælp, kommer Bond snart tilbage i felten og på sporet af en mystisk skurk med højteknologiske planer. 

Daniel Craig er tilbage for en femte og sidste gang, mens Christoph WaltzLea SeydouxRalph FiennesNaomie HarrisJeffrey Wright og Ben Whishaw alle ligeledes er klar klar igen. 

I skurkerollen ses som sagt Malek, men også den dansk-svenske David Dencik, og så er det True Detectiv-instruktøren Cary Fukunaga, der sidder bag rattet.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om Bond 25

No Time to Die får premiere den 2. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

Det bliver spændende at se, hvor de vil hen, nu hvor de prøver endnu engang med den blonde bond. Indtil videre har hveranden film ved Daniel Craig været god, så håber at den statistik holder, for så bliver denne bondfilm super :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter