Endelig! Her er den første trailer til Christopher Nolans storfilm Tenet

Er dette 'Inception 2'?
Billede
(© Warner Bros.)

Næste år byder på endnu en storfilm fra en af branchens mest elskede og ambitiøse filmskabere, Christopher Nolan. Titlen er Tenet, og her er den første trailer!

Den første meget lille kryptiske teaser udkom allerede i sommers, men kun i biografen før udvalgte storfilm.

Denne nye smagsprøve er en decideret trailer, og viser vores hovedkarakterer spillet af John David Washington, Robert Pattinson og Elizabeth Debicki, men giver også en forsmag på stemning og plot i filmen, som Nolan selv kalder for "sin mest ambitiøse hidtil". Store ord fra manden bag Interstellar, The Dark Knight og Inception.

Som det længe har været vidst, befinder vi os genremæssigt inden for spion-thriller-genren, men den nye trailer afslører i den grad også en god grad action... og måske en snert science fiction? For der er da en øjeblik i traileren, hvor der sker noget mystisk, og som kun bekræfter rygterne om en sammenhæng mellem 'Tenet' og instruktørens egen Inception.

Er man sulten efter mere Nolan, kan de der ser Star Wars: The Rise of Skywalker i ganske få udvalgte sale (såsom IMAX-salen i Cinemaxx) desuden se en action-pumpet scene fra 'Tenet', som aflører endnu mere af spionage-plottet.  

Tenet har dansk biografpremiere den 16. juli i 2020.