/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk animationsfilm gør for drømme, hvad Inderst inde gjorde for følelser

Ny trailer til 'Drømmebyggerne'

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første præsentere den nye trailer til animationsfilmen Drømmebyggerne, der får premiere op til vinterferien 2020.

Filmen er produceret af danske First Lady Films, men ud fra traileren ser animationerne meget internationale ud. Plottet giver desuden associationer til Pixars mesterværk, Inderst inde.

Det er dog ikke en ung piges følelser, men derimod drømme, der er omdrejningspunktet. Den danske animationsfilm byder nemlig på de såkaldte Drømmebyggere, der kan ændre folks personlighed ved at ændre deres drømme.

Men for 12-årige Minna går det helt galt, da hun forsøger at ændre sin irriterende papsøster Jennys drømme. Derfor må hun redde Jenny i drømmenes verden for at redde sin familie i den virkelige verden.

Drømmebyggerne får premiere den 6. februar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Renéuser/869941

Er jeg den eneste der synes at Drømmebyggernes hovedperson Minna minder meget om Inside Outs Riley? En ting er at historien lyder som en omskrivning af Inside Out, men jeg synes godt nok at lighederne mellem de to hovedpersoner er voldsomt slående. Lidt ærgerligt, da jeg synes det gør det ekstra svært at se Drømmebyggerne på sine egne præmisser.

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar... MEN DET ER MEGA FEDT ALLIGEVEL! YIHAA FOR DANSK ANIMATION! JEG TROR PÅ DET!
:-) ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter