Tarantino frigiver slettet scene fra Once Upon a Time… in Hollywood

Ekslusivt klip med Luke Perry!
Billede
(© Sony Pictures)

Quentin Tarantinos nyeste film Once Upon a Time… in Hollywood har taget biograferne med storm og er sågar endt som mesterinstruktørens bedst sælgende film i Danmark nogensinde.

Find billetter til 'Once Upon a Time... in Hollywood' her:

Filmen kan stadig opleves i biograferne, men nu får den også nyt liv på henholdsvis 4K, DVD og Blu-ray – og her er der godt nyt til fans, der ikke kan få nok af at se Tarantinos hyldest til enden på Hollywoods gyldne æra!

Ekstramaterialet byder nemlig på over 20 minutters fraklippede scener, og allerede nu har du mulighed for at få en forsmag på goderne med en eksklusiv slettet scene med nu afdøde Luke Perry, der ser fantastisk ud i sit blå cowboy-outfit.

'Once Upon a Time… in Hollywood' har superstjernerne Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Margot Robbie i hovedrollerne som den nedtursramte skuespiller Rick Dalton, hans supercool stuntmand Cliff Booth og den smukke (men tragiske) Sharon Tate.

Og mon ikke der er også er lidt godt bonusmateriale med dem gemt i den udvidede udgave? Der skulle i hvert fald være noget at glæde sig til!

Once Upon a Time... in Hollywood er aktuel i de danske biografer.