Cookie- og Privatlivspolitik

Se den rørende fortsættelse til E.T. - den varer kun 5 minutter

Blasfemisk eller genialt?

Stem op!
67
Stem ned!
0
(reset)

I går fejrede amerikanerne Thanksgiving, hvilket altid medfører store, imponerende og møgdyre reklamer i pausen mellem de traditionelle Football-kampe. I år var ingen undtagelse, og den største overraskelse kom fra Xfinity.

Teleselskabet har nemlig med kortfilmen 'A Holiday Reunion' skabt intet mindre end 'E.T. 2', og hvis du elsker film eller bare holder af Steven Spielbergs mesterværk, så bør du se den.

Her er vi E.T. vende tilbage til Elliot (atter spillet af Henry Thomas), som nu er en voksen mand med sin egen familie. Derefter står den på ren julevenlig familieidyl med rumvæsenet.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om det her er ren blasfemi eller om det er smågenialt?

Undertegnede må indrømme, at kortfilmen fremtryllede tårer, da den lille film formår at skabe den rette stemning bl.a. hjulpet på vej af John Williams stærke musik - selvsagt i en komprimeret udgave.

E.T. er med god grund betragtet som et hovedværk i filmhistorien og blandt Spielbergs absolut bedste. Da den udkom i 1982 slog den rekorden som bedst sælgende film nogensinde (over Star Wars), og den blev først vippet af pinden, da Jurassic Park udkom 11 år senere.

Steven Spielbergs næste film bliver genindspilningen af West Side Story.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Haha! Så er E.T tilbage igen i en form for kortfilm. Det var i hvert fald en lille sjov hilsen at få et gensyn med vores alles yndlings-rumvæsen igen.

"E.T phone home"
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter