Cookie- og Privatlivspolitik

”Jeg håber, at min film vil få teenagere til at føle, at de ser godt nok ud

Interview med et par Lady Birds

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

En af årets vigtigste og uden tvivl bedste ungdomsdramaer hedder Lady Bird og handler om teenageren Christine (også kendt som Lady Bird), der kommer igennem hverdagen med en overkritiserende mor, gymnasiets trivielle trædemølle, samt veninder og sin første forelskelse ved hjælp af en fandenivoldsk attitude og et sjældent gåpåmod.

Vi tog til London og mødte de to kvinder bag Lady Bird - den vanvittigt seje instruktør og manuskriptforfatter Greta Gerwig, der med denne film blev en af filmhistoriens få Oscar-nominerede kvindelige filmskabere, og den unge skuespillerinde Saoirse Ronan, der har bragt Hollywood i knæ med sit portræt af den helt igennem ukuelige titelheltinde.

Se interviewet i videoen øverst - og se ’Lady Bird’ i biografen fra den 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andersuser/927972

”JEG HÅBER, AT MIN FILM VIL FÅ TEENAGERE TIL AT FØLE, AT DE SER GODT NOK UD”

... Og så caster vi lige en gudesmuk kvinde i hovedrollen. Den logik. Filmen er iøvrigt af høj filmisk kvalitet og med imponerende skuespil, men jeg fandt den ganske kedelig. Nu har vi heldigvis Avengers lige rundt om hjørnet. Så keder man sig ihvertfald ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.