Cookie- og Privatlivspolitik

Maleficent-interview: "Angelina passede på os alle sammen"

Interview med holdet bag Disney-fortsættelsen

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Angelina Jolie er tilbage i rollen som den onde Tornerose-fe Maleficent i Disney-filmen Maleficent: Mistress of Evil.

Denne gang skal hun op imod Michelle Pfeiffer i rollen som Queen Ingrith, der står til at blive Prinesse Auroras nye svigermor, da hun skal giftes med Prins Philip. Men det bliver starten på et afgørende opgør, hvor hele racen af mørke feer står til at blive udslettet.

I London mødte vi flere fra holdet på den store eventyrfilm, herunder Elle Fanning, Harris Dickinson, Sam Riley, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein og den norske instruktør Joachim Rønning. Her fortalte de os om deres samarbejde med den detaljeorienterede og omfavnende Angelina Jolie, og om atmosfæren på et kæmpe Disney-set som denne film.

Se hele interviewet i videoen øverst.

Maleficent: Mistress of Evil kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter