Cookie- og Privatlivspolitik

Jungle Cruise: Første trailer til Disney-eventyret med Dwayne Johnson og Emily Blunt

Nu går den vilde skattejagt

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du ikke kan få nok af Dwayne ’The Rock’ Johnson i junglen – tænk bl.a. på Jumanji: Welcome to the Jungle – så kan du godt allerede nu begynde at glæde dig til adventurefilmen Jungle Cruise, der har biografpremiere den 23. juli 2020.

Nu har filmen fået sin første trailer – se den ovenfor.

’Jungle Cruise’ er baseret på en forlystelse i Disneyland, hvor man ombord på en flodbåd bliver først gennem en eventyrlig jungle.

Ombord på båden møder man således diverse farlige dyr og krybdyr. Her kan alt således ske, da den labyrintlignende forlystelse også indeholder et overnaturligt element.

Tidligere er bl.a. Pirates of the Caribbean-filmene også blevet lavet på baggrund af en Disney-forlystelse. Hvorvidt ’Jungle Cruise’ også kommer til at afføde en hel franchise, må tiden vise.

Udover Dwayne Johnson på rollelisten finder man også Emily Blunt. Sammen leder de altså an i Disneys kommende store eventyrfilm.

’Jungle Cruise’ her biografpremiere den 23. juli 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!
"Jungle Cruise" ser ud til at blive en film med masser af eventyr, charme, hjerte og sjæl. Tankerne henledes til de gamle film med bl.a Audrey Hepburn og Humphrey Bogart.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter