Cookie- og Privatlivspolitik

Charles Dickens-klassiker får komisk og moderne overhaling

Første trailer til 'The Personal History of David Copperfield'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Det første, der rammer en i traileren til The Personal History of David Copperfield, er titelkaraktern. Jamen, 1850ernes David Copperfield er da ikke af indisk afstamning, er han?

Armando Iannuccis komiske klassiker-genindspilning er dog dejligt moderne i sin tilgang til Charles Dickens’ roman, og Dev Patel er blot én af de ikke-kaukasiske skuespillere på den forrygende rolleliste, der er med til at forny forlægget.

Instruktøren Iannucci (der lyder italiensk, men er født i Skotland) er kendt for sine politiske satirer In the Loop (baseret på hans egen tv-serie 'The Thick of It') og Stalins død. Denne gang er det hans passion for klassisk britisk litteratur, der ligger til grund for den nye komedie.

Filmen handler om den unge David Copperfield, der sendes væk fra sin familie af hans kolde stedfar og må klare sig blandt Londons fattigste.

Senere i livet får han dog chancen for at komme til penge, og således er historien både et udviklingseventyr og en fortælling om at komme fra fattigdom til rigdom – og tilbage igen, som der står på plakaten.

Dev Patel har som tidligere nævnt hovedrollen, men derudover finder vi Tilda Swinton, Ben Whishaw, Benedict Wong, Gwendoline Christie og Hugh Laurie på rollelisten.

The Personal History of David Copperfield får premiere den 8. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter