Cookie- og Privatlivspolitik

Traumatiserende trailer: Mød virkelighedens Pennywise i ny klam klovne-dokumentar

Wrinkles the Clown gemmer sig under sengen!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Dræberklovnen Pennywise terroriserer lige nu biograferne i It del 2 - og det er vist ikke en overdrivelse, at Stephen Kings klassiske gyserfortælling har forværret frygten for klovne verden over.

Køb billetter til ’It del 2’ her:

Måske er der faktisk også en reel grund til at være bange: en ny trailer til dokumentaren 'Wrinkles the Clown' dykker nemlig ned i den uhyggelige internetsensation, hvor en 65-årig veteran fra Florida mod betaling ville klæde sig ud som en klovn for at skræmme børn og ellers bare lure skyggerne.

Klovnen gik viralt under aliasset Wrinkle the Clown for ca. 5 år siden, da en video blev uploadet på Youtube, hvor han langsomt kryber ud under et sovende barns seng. Så kan man tale om barndomstraumer…

Wrinkle blev angiveligt hyret af forældre for at skræmme deres uartige børn, og efter videoen bredte fænomenet sig hurtigt, indtil klovnen fik nærmest mytologisk internetstatus.

Instruktøren Michael Beach Nichols er nu snart aktuel med en uhyggelig dokumentar, der både kaster lys over de skræmmende klovneeskapader og giver et unikt indblik i manden bag masken.

'Wrinkle the Clown' får desværre ikke dansk biografpremiere på nuværende tidspunkt.

Lyt også til vores store Stephen King-podcast ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter