Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer: Christian Bale racer mod sin femte Oscar-nominering!

'Le Mans '66' med Bale og Matt Damon

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

En ny trailer til et af årets mest ventede film, motorsportsdramaet Le Mans ’66, er landet. Her får vi en større forsmag på Christian Bale og Matt Damon i ekstremt høj fart.

'Le Mans '66' (Ford vs. Ferrari) er blevet positivt modtaget på filmfestivalen i Toronto, og der spås allerede sikre Oscar-nomineringer i starten af næste år.

Særligt Bales præstation som racerkøreren, der skal hjælpe Ford med at slå Ferrari, er blevet rost til skyerne, hvilket altså ville kunne indbringe ham sin anden Oscar og femte nominering. Ser man traileren, kan man da også se en selvsikker Bale i endnu en show off-rolle, der er med til at stadfæste hans position som karakterskuespiller af en vis kaliber. 

Skulle Damon snuppe en nominering for sin mere afdæmpede rolle, er det i så fald karrierens sjette.

Filmen er instrueret af James Mangold, som bl.a. stod bag Wolverine-svanesangen Logan og Johnny Cash-portrættet Walk the Line, hvoraf sidstnævnte sikrede Reese Witherspoon en Oscar-statuette i 2006.

LÆS OGSÅ: Vores omtale af Le Mans '66 efter vi så den i Toronto.

Filmen er baseret på den virkelige historie om Carroll Shelby og Ken Miles, der i 1966 kastede sig ud i at vinde det legendariske 24-timers franske racerløb, Le Mans, i en Ford-bil og med en Ferrari som modstander.

Rollelisten byder desuden på Caitriona Balfe (fra bl.a. serien 'Outlander'), Jon Bernthal og Tracy Letts.

Le Mans '66 har premiere den 14. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.