Ny trailer: Last Christmas kan blive den næste Brigdet Jones

Wham!-sangen bliver til romantisk julefilm
Billede
(© UIP)

"Last Christmas, I gave you my heart,
But the very next day you gave it away,
This year, to save me from tears,
I'll give it to someone special…"

Om vi skal lægge vægt i Wham!'s udødelige tekst fra juleklassikeren, ved vi ikke. Der er dog ingen tvivl om, at den kommende film Last Christmas har ladet sig stærkt inspirere af hittet.

Den romantiske komedie følger Kate (spillet af Emilia Clarke fra 'Game of Thrones'), der et år efter en næsten fatal sygdom, har svært ved at finde tilbage til meningen med livet. Hun havde engang drømme om at få en musikkarriere, men nu arbejder hun som alf i en julebutik i London.

Da Kate møder manden Tom, begynder romantikken at blomstre, men først skal hun bekæmpe en del indre kampe.

Plottet har samme søde juleduft a la Bridget Jones... og det er bestemt ikke en dårlig ting. For hvem elsker ikke en romantisk komedie i højtiden. 

Den nye stjerne Henry Golding (Crazy Rich Asians) spiller Tom, mens Emma Thompson spiller Kates bekymrede mor. Også danske Peter Mygind medvirker i en større rolle.

Clarke har tidligere haft stor succes med sygdoms-rom-com'en Mig før dig, men det er denne gang Bridesmaids-instruktøren Paul Feig, der står bag.

George Michaels mange legendariske hits får også en placering i filmen, der desuden byder på nye sange fra den afdøde musiker. 

Last Christmas får dansk premiere den 14. november.