Cookie- og Privatlivspolitik

Jennifer Lopez & Cardi B stripper og stjæler i Hustlers

Opdateret: Filmen har fået dansk premieredato - se traileren

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Denne trailer blev første gang vist tilbage i juli, men nu har filmen fået en premieredato. Biograferne viser 'Hustlers' fra den 24. oktober.

Se også vores reportage fra premieren på filmen i Toronto.

____________________________

Den første trailer til filmen Hustlers er landet - og et højspændt kupdrama venter.

Traileren præsenterer os for det stærke cast og plottet, der beskrives som en moderne Robin Hood-fortælling - alt sammen til tonerne af Cardi B's kæmpe hit 'Money'.

'Hustlers' følger Destiny, der forsøger at få det hele til at løbe rundt, men det hele ændrer sig, da hun kommer under stripperen Romonas vinger. 

Her bliver hun en del af gruppe tætte stripper-veninder, som beslutter sig for at udnytte deres unfair situation og stjæle fra deres rige Wall Street-kunder. Men langsomt løber det hele løbsk, og FBI bliver indblandet.

Filmen er baseret på en virkelig historie, som først blev omtalt i den virale artikel fra New York Magazine med titlen "The Hustlers at Scores".

Rollelisten er stjernebesat med Jennifer Lopez og Constance Wu i hovedrollerne, Julia Stiles, Lizzo og Keke Palmer samt eks-stripperen og nu meget populære rapper, Cardi B, der fornyeligt spillede på Roskilde Festival.

Hustlers får premiere den 24. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.