Cookie- og Privatlivspolitik

Sylvester Stallone ser rødt i ny trailer til Rambo: Last Blood

John Rambo er klar til kamp

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Nostalgien er til at tage og føle på i den nyeste trailer til Rambo: Last Blood, der lægger op til det måske sidste gensyn med den aldrende actiongud, der forankrede Sylvester Stallones status som macho-idol.

Find billetter til Rambo: Last Blood her:

John Rambo tvinges i denne omgang til at konfrontere sin fortid og rive op i gamle minder. Et mexicansk narkokartel har nemlig begået den store fejltagelse at kidnappe hans vens barnebarn.

Actionhelten (og glimtvis antihelten) vinker farvel til alderdommens idyl og pakker hele våbenkataloget for at begive sig ud på én sidste mission: barnebarnet skal reddes, og de skyldige skal bøde – om det så bliver med næver, knive eller pistoler.

Traileren lægger også op til, at der nok er lidt personlig forløsning at hente for Rambo undervejs, så hans femte og måske sidste kapitel bliver en kamp både mod fortidens fjender og følelser – ligesom vi så det med Wolverines farvel i Logan.

Vi mødte første gang Rambo i 1982 i First Blood, og 'Rambo: Last Blood' ser ud til at trække på referencer til både den og andre film i serien som et sidste nik.

Rambo: Last Blood får dansk premiere den 19. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter