Cookie- og Privatlivspolitik

Se Trine Dyrholm og Victoria Carmen Sonne på psykiatrisk hospital

Første trailer til det danske drama 'Psykosia'

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Der er et stærkt trekløver i front for det danske drama 'Psykosia'. Man finder nemlig her ingen ringere end Trine Dyrholm, stjerneskuddet Victoria Carmen Sonne og svenske Lisa Carlehed.

Filmen handler om psykologen Viktoria, der forsker i selvmord. Hun inviteres i 'Psykosia' til en psykiatrisk afdeling, hvor hun skal behandle den unge og grænsesøgende patient Jenny.

De to knytter sig gennem natlige samtaler tættere og tættere til hinanden. Det er dog et forhold, hvor det viser sig at være svært at skelne virkelighed fra fantasi.
 
Det hinter traileren da også med smukt iscenesatte scener, hvor netop virkeligheden synes at opløse sig selv i drømmende billeder.

Lisa Carlehed og Victoria Carmen Sonne. Fotograf: Christian Geisnæs

Ud fra traileren at dømme, venter der et både stemningsfuldt, dramatisk og intenst drama, der lader til at have en Trine Dyrholm i topform, hvilket også var tilfældet i Dronningen.

Herudover lover traileren også et indtagende patient-portræt af Vicktoria Carmen Sonne, der har vist sig som en af de mest interessante nye skuespillere med film som I blodet, Holiday og Vinterbrødre samt senest i Usynligt hjerte.

Lisa Carlehed spiller den selvdisciplinerede psykolog Viktoria. Hun har tidligere haft markante roller i bl.a. I dine hænder, Aminas breve og Til vi falder fra i år.

'Psykosia' er skrevet og instrueret af den spillefilmsdebuterende Marie Grahtø, der er uddannet fra den alternative filmuddannelse Super16.

Dramaet står til at have dansk biografpremiere til november, men der er endnu ingen fast dato.

Til gengæld har filmen verdenspremiere på den prestigefulde filmfestival i Venedig, der finder sted fra den 28. august til den 7. september, hvor den skal konkurrere i kritikerugen.

Psykosia afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter