Cookie- og Privatlivspolitik

Se den første trailer til Little Women

Klassikeren genoplives af Emma Watson, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan & Meryl Streep

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

En af næste års mest ventede film er periodedramaet Little Women - ikke mindst pga. det vanvittige cast bestående af Emma WatsonSaoirse RonanMeryl StreepLaura DernFlorence Pugh og Timotheé Chalamet, der samtidig instrueres af kvinden bag Lady BirdGreta Gerwig.

Nu har filmen fået en trailer - og ja det ser ualmindeligt dragende ud for alle os med forkærlighed for Jane Austen, stærke kvindefortællinger og velskrevet romantik.

Filmen bygger på klassikeren herhjemme kendt som 'Pigebørn' skrevet af Louisa May Alcott. Vi følger her fire vidt forskellige søstre i tiden efter den amerikanske borgerkrig, deres mor, mændene i deres liv og vigtigst af alt deres kunstneriske ambitioner og deres kampe for at blive til andet end en blot en mands hustru. 

Hele seks gange er romanen blevet filmatiseret, hvoraf den seneste udkom i 1994 med Winona Ryder i hovedrollen over for bl.a. Susan Sarandon og Christian Bale.

Den amerikanske premieredato sker ved juletid og perfekt til Oscar-sæsonen, mens vi først får den til marts som del af Biografklub Danmarks program.

Little Women får dansk premiere den 26. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.