Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Bombshell - filmen om sexchikane hos Fox News

Margot Robbie, Nicole Kidman og Charlize Theron tager kampen op

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Kvinderne overtager nyhedskanalen Fox News i den første trailer til instruktøren Jay Roachs (Austin Powers: International Man of Mystery) nye drama Bombshell – Opgørets time, der har et væld af talentfulde skuespillerinder på rollelisten, heriblandt Margot Robbie, Nicole Kidman og Charlize Theron.

Handlingen udspringer af, at de tre kvinder omsider har fået nok af deres sexistiske chef Roger Ailes (John Lithgow) og den giftige, mandsdominerede kultur, han har været skyld i på den amerikanske nyhedskanal Fox News Channel.

Filmen er baseret på rækken af anklager om sexchikane, der blev rettet mod Roger Ailes i 2016, der resulterede i, at han måtte opsige sin position. Den aktuelle HBO-serie 'The Loudest Voice' handler om samme sag.

Charles Randolph står bag manuskriptet og har tidligere stået bag bl.a. Love & Other Drugs og The Big Short, der vandt Randolph en Oscar for bedste adapterede manuskript i 2017.  

Bombshell – Opgørets time får premiere den 27. februar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.