Cookie- og Privatlivspolitik

Antonio Banderas i sit livs rolle - se traileren til Smerte og ære

Pedro Almodóvars mest personlige værk til dato

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke meget, man har hørt til Antonio Banderas den seneste årrække, men den spanske superstjerne er nu snart tilbage i Pedro Almodóvars seneste film Smerte og ære, der efter Cannes-premieren allerede betragtes som en af instruktørens stærkeste værker.

Nu er den første internationale trailer tilgængelig.

I det dybt personlige og semibiografiske drama spiller Banderas filminstruktøren Salvador Mallo, der kæmper med en heftig midtvejskrise og kreativ blokade, der manifesteres i en række flashbacks til barndommen.

Rollen, der i virkeligheden er et portræt af Almodóvar selv, sikrede Banderas Bedste skuespiller-prisen ved Cannes Filmfestival 2019. I traileren ser vi da også en helt ny, inderlig side af den charmerende mand, der bestemt ikke har taget skade af et par grå hår og ekstra år på bagen.

Pedro Almodóvar er den mest internationalt anerkendte nulevende spanske instruktør med Oscar-vinderne Alt om min mor og Tal til hende på cv’et, og samarbejdet mellem Banderas og Almodovar går helt tilbage til 1982, hvor instruktøren opdagede skuespilleren og sikrede ham sit gennembrud.

En anden af Almodovaras favoritter, Penélope Cruz, medvirker også i 'Smerte og ære' i rollen som moderen.

Smerte og ære får dansk premiere den 5. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.