Cookie- og Privatlivspolitik

Amerikansk hit-komedie får dansk premieredato: Se den vilde trailer

Fra folkene bag 'Superbad'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sex-gynger, bandeord og pinlige situationer. Det er, hvad der i weekenden lokkede flest amerikanere i biografen, da komedien Good Boys åbnede som nr. 1 på hitlisten.

Filmens danske distributør hviler ikke på laurbæerne, og UIP har nu besluttet at udsende filmen allerede om tre uger, den 12. september.

Storfilm som Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Løvernes konge og Angry Birds 2 filmen blev henvist til de følgende pladser af komedien, der indspillede 21 mio. dollars i weekenden.

Tre 6. klasses elever tager sammen på en rejse for at fikse deres ødelagt legetøj, inden forældrene kommer hjem. Samtidig jages de af teenagepiger, kommer uforvarende til at medbringe stjålne stoffer og forsøger at komme med til en ultimativ fest.

Som traileren øverst viser, er der tale om samme type humor, som vi kender fra bl.a. Superbad (og den er ikke for børn). Det er da også flere af folkene bag netop kultkomedien 'Superbad', der står bag 'Good Boys' - bl.a. Seth Rogen, Evan Goldberg og Jonah Hill.

Den grænsesøgende komik centreres denne gang om helt unge drenge og ikke hverken teenagere eller unge voksne. På rollelisten findes den Oscar-nominerede skuespiller Jacob Tremblay, der tidligere har medvirket i Room og Wonder, over for de nye ansigter, Keith L. Williams og Brady Noon.

Good Boys får dansk biografpremiere 12. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.