Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Zombieland 2

Holdet er samlet igen!

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

10 år efter den første film er zombie-dræber firkløveren Woody HarrelsonEmma StoneJesse Eisenberg og Abigail Breslin tilbage i Zombieland 2: Double Tap.

Nu er den første trailer så landet - og den lover mere af alt det, vi elskede den første 'Zombieland' for samt flere nye overraskelser.

Vores venner Columbus, Tallahasse, Wichita og Little Rock lever efterhånden et lidt trivielt liv i den post-apokalyptiske fremtid. Men da Little Rock forsvinder med fremmed, drager de andre ud efter hende - og her venter udfordringer fra både de levende og de døde.

Bag kameraet er det gamle hold også tilbage, i form af instruktør Ruben Fleischer, der seneste instruerede superskurkefilmen Venom, samt manuskriptforfatter Rhett Reese, som i mellemtiden har skrevet Deadpool og Deadpool 2.

Rollelisten byder udover de fire kendinge også på Rosario DawsonLuke Wilson, Thomas Middleditch, Dan Aykroyd og Bill Murray.

Zombieland 2: Double Tap får premiere den 17. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Langt om længe lidt "liv" i Zombieland universet og hvor ser den bare herlig ud. Etteren er jo ubeskrivelig fed med god musik, skøre karakterer, blood & gore og bare generelt en god humoristisk og underholdende film.

Er så spændt på toeren og det ser virkelig ud til at være i samme gode stil. Selvfølgelig er det et absolut MUST WATCH på listen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter