Cookie- og Privatlivspolitik

Se Silvio Berlusconi vælte sig i nøgne damer

Trailer-premiere på 'Silvio og de andre'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Der er virkelig gang i gaden i traileren til Silvio og de andre, der har biografpremiere den 14. marts. Filmen tager favntag med den berygtede politiker Silvio Berlusconi, der er tidligere italiensk regeringschef.

Nu bliver hans liv omsat til film, hvilket bl.a. indebærer 10.000 tjenestefolk, bil-eskorte og stoffer samt ikke mindst ekstravagante fester, letpåklædte og nøgne damer i massevis samt sex, lystbåde og så lige en lille smule politik.

Det er den italienske instruktør Paolo Sorrentino, der står bag ’Silvio og de andre’. Han har tidligere imponeret med bl.a. This Must Be the Place i 2011 med Sean Penn som falleret musiker samt ikke mindst den blændede flotte Oscar-vinder Den store skønhed fra 2013, mens han i 2015 satte Michael Caine og Harvey Keitel i stævne med Youth.

Silvio og de andre har biografpremiere den 14. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter