Cookie- og Privatlivspolitik

Royalt besøg i ny trailer til Downton Abbey-filmen

Crawley-familien får brug for hjælp

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til filmversionen af Downton Abbey er ude, og den afslører mere af plottet end den første smagsprøve for fem måneder siden.

Familien Crawley står foran et royalt besøg fra Kong George V og Dronning Mary, og derved skal huset stå snorlige. Men i år 1927 er finanserne ikke helt, hvad de har været, og Crawley må klare sig med færre tjenestefolk end tidligere.

For at få tingene i orden, har de brug for hjælp fra deres pensionerede overbutler Carson. Og midt i al den polerede overklasse-finesse lurer Depressionen og svære tider.

Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville og mange flere andre genoptager rollerne fra tv-serien, mens Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips og Stephen Campbell Moore er nye ansigter.

Downton Abbey får biografpremiere den 12. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

Så kom en ny mere indholdsrig trailer til Downton.
Får mig bare til at besøge dette sted - i hvert fald på det store lærred. Karaktererne er fantastiske, og det er dejligt mange af skuespillerne fra tv-serien har valgt at stille op i filmen. Glæder mig til at se den. Love you with all my heart :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter