Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til alligator-gyset Crawl

Dødens gab anno 2019

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Vi har fået den første trailer til alligator-gyseren Crawl, der lover en plaskvåd, brutal og spændingsfuld monstergys.

I 'Crawl' rammer en orkan Florida, og det fanger Haley og hendes far i husets krybekælder, der langsomt oversvømmes med vand. Og som om det ikke skulle være nok, så viser det sig, at de ikke er alene - en alligator har også fundet derind.

Filmen er instrueret af Alexandre Aja, der tidligere har stået bag ekstremt brutale film som 'High Tension', The Hills Have Eyes og Piranha 3D, mens den produceres af gyser-legenden Sam Raimi, der brød igennem med Evil Dead-filmene.

Crawl får dansk biografpremiere den 22. august. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.