Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Rambo 5: Last Blood

Sylvester Stallone er tilbage for sidste gang

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Den føste Rambo-film, First Blood fra 1982, handlede om en traumatiseret krigsveterans selvtægtsmission mod en lokal sherifs terrorregime. Sylvester Stallones John Rambo var både helt og skurk, og først og fremmest en dybere karakter, end den vi lærte at kende gennem resten af serien. 

Nu er Rambo tilbage i rette spor med sagaens sidste blodige kapitel, Rambo 5: Last Blood - og en første teasertrailer er landet.

Den aldrende dræbermaskine lever tilbagetrukket i Arizona med sine heste og sine voldsomme minder som selskab. Det ligner en western og settingens alvor klinger af samme farvel, som Wolverine fik med Logan.

Men freden varer selvfølgelig ikke længe, og da Rambo hører, at hans barnebarn er blevet kidnappet i Mexico, tager han selvfølgelig affære. Rambo pakker sine farlige evner samt en masse grej sammen og rejser mod grænsen for at tage kampen op imod kartellerne og deres uhyggelige menneskehandel.

Paz Vega er også på rollelisten som en journalist, der ligeledes skal  finde et familiemedlem og som hjælper Rambo på sin vej. Sergio Peris-Mencheta spiller overhovedet af kartellet, mens Adrian Grunberg instruerer.

Rambo: Last Blood får dansk premiere den 19. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Psykoklaptorsken

Den Kniv han sliber (ikke hans machete)er en Special Operations Group Vietnam (SOG) stil kniv. God detalie, eftersom Rambo selv skulle have været medlem af SOG i Vietnam.

Jacob

Jeg synes at hans fældeopsætning minder om det, som han lavede i skoven i First Blood. Ligesom med Rocky vil han sikkert gerne sige ordentlig farvel, men om det bliver ligeså rørende som i Creed filmene får vi at se. Godt nok er Rambo en langt mere actionorienteret helt, men det må ikke drukne i eksplosioner, nævekampe og udspekuleret drab. Netop i First Blood var der en mening med alt det.

Psykoklaptorsken

Jeg så et interview fra Cannes hvor han sagde, at hvis Rambo Last Blood blev en success, ville han genoptage rollen i endnu en film.

Men manden er 72. Han kan ikke blive ved meget længere.

Christian

Siger ikke at du lyver, og at manden ikke skulle have sagt det i Cannes, men jeg tror mere på, at dette bare er Stallone, som bullshitter for stygt her! Jeg tror ikke på filmen hedder "Last Blood" for ingenting. Og jeg tror også, at han lader livet til sidst i denne film, i en rendyrket heroisk gerning, som redder hans steddatter (eller hvem end det nu er, som han skal redde) Når jeg ser traileren får jeg et giga LOGAN-feel, både mht musikken og generelt bare hele den rå stil. Ligesom med Hugh Jackman, som Wolverine, så tror også dette bliver Stallone's svanesang og farewell med Rambo-karakteren, og jeg spår også, at han dør i denne film... Så jeg køber personligt ikke, at han vil lave endnu en Rambo film, hvis denne bliver en succes :-) Tror blot, at han ønsker at plante falske frø for sine fans :-)

Christian

Tak for link ;-) Har i den grad tænkt mig, at se hele interviewet, men lige nu, hørte jeg kun det du snakkede om.. Tror du ikke, når han siger, "I'll just keep going?", at det måske også kan betyde bare sådan helt generelt, mht action-film? Som i, uanset hvor gammel han end er og bliver? :-) Eller var det helt specifikt i forhold til Rambo? Jeg er nemlig i tvivl :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter