Første trailer til Rambo 5: Last Blood

Sylvester Stallone er tilbage for sidste gang
Billede
(© UIP)

Den føste Rambo-film, First Blood fra 1982, handlede om en traumatiseret krigsveterans selvtægtsmission mod en lokal sherifs terrorregime. Sylvester Stallones John Rambo var både helt og skurk, og først og fremmest en dybere karakter, end den vi lærte at kende gennem resten af serien. 

Nu er Rambo tilbage i rette spor med sagaens sidste blodige kapitel, Rambo 5: Last Blood - og en første teasertrailer er landet.

Den aldrende dræbermaskine lever tilbagetrukket i Arizona med sine heste og sine voldsomme minder som selskab. Det ligner en western og settingens alvor klinger af samme farvel, som Wolverine fik med Logan.

Men freden varer selvfølgelig ikke længe, og da Rambo hører, at hans barnebarn er blevet kidnappet i Mexico, tager han selvfølgelig affære. Rambo pakker sine farlige evner samt en masse grej sammen og rejser mod grænsen for at tage kampen op imod kartellerne og deres uhyggelige menneskehandel.

Paz Vega er også på rollelisten som en journalist, der ligeledes skal  finde et familiemedlem og som hjælper Rambo på sin vej. Sergio Peris-Mencheta spiller overhovedet af kartellet, mens Adrian Grunberg instruerer.

Rambo: Last Blood får dansk premiere den 19. september.