Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til bestseller-filmatiseringen Undtagelsen

200.000 har læst bogen - nu kommer filmen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

SF Studios har udsendt den første trailer til Undtagelsen, der er filmatiseringen af Christian Jungersens gennembrudsroman fra 2004, som solgte i 200.000 eksemplarer.

Filmen handler om fire kvinder, Iben, Malene, Anne-Lise og Camilla, der arbejder på samme kontor i en hverdag præget af magtkampe.

Da Iben og Malene modtager dødstrusler, mistænker de den serbiske krigsforbryder, som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben i virkeligheden kommer fra dem selv.

Christian Jungersen-romanen Du forsvinder blev i 2017 filmatiseret med Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas. I 'Undtagelsen' er det firkløveret Danica Curcic, Sidse Babett Knudsen, Lene Maria Christensen og Amanda Collin, der spiller hovedrollerne.

Amanda Collin slog igennem med en prisvindende præstation i En frygtelig kvinde, og Danica Curcic er langsomt ved at få en af de mest spændende karrierer i dansk film i bl.a. Stille hjerte, All Inclusive og Lang historie kort.

Lene Maria Christensen har kontinuerligt haft roller i store danske titler som Sover Dolly på ryggen? og Sommeren '92, og Sidse Babett Knudsen vender efter fem år i udlandet tilbage til Danmark med hele tre film i 2019.

Jesper W. Nielsen instruerer, og han stod tidligere bag dramaet Der kommer en dag.

Undtagelsen får premiere den 29. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter