Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til nyt rørende drama med Dar Salim

Første trailer til 'Til vi falder'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Det nye danske drama Til vi falder tager livtag med en af de største smerter og tragedier, man overhovedet kan forestille sig. Nemlig det at miste sit eget barn - og endda stadig leve med en vis uvished om, hvad der egentlig skete.

'Til vi falder' følger nemlig ægteparret Adam og Louise, der forsøger at komme videre efter, at deres søn er forsvundet på en spansk ferie-ø og formodes død. Da de vender tilbage til feriestedet for at afslutte sagen med politiet, bliver der rippet op i det gamle sår.

Adam kæmper stadig med en tvivl om, hvad der egentlig skete, og lige lidt hjælper det, at han modtager mystiske beskeder fra nogen, som mener at kende mere til sagen.

I de altoverskyggende hovedroller ses Dar Salim og svenske Lisa Carlehed som det sørgende par, der frygter, at de aldrig skal komme til at smile igen.

Filmen er skrevet og instrueret af Samanou Sahlstrøm - som tidligere har stået bag dramaet I dine hænder - der selv beskriver sit værks tematik "som et smukt biluheld på en varm sommerdag", som handler om håb på godt og på ondt.

Til vi falder får premiere den 25. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
susanne

- men synes jeg har set den allerede - er det en fordanskning af en udenlandsk film???

Stine Teglgaard

Ikke umiddelbart. Men der findes en del gode film derude om samme emne.

Der er også tv-serien Missing, der har et lignende set up om at vende tilbage til en udenlandsk by.

MVH Stine
kino.dk

susanne

men har set en film hvor et ungt par tager ned til deres sommerhus ved stranden, hvor deres dreng er druknet og man følger så deres kamp for at komme videre!

Hilsen Susanne

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter