Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Godzilla 2 trailer går monster amok!

Godzilla 2: King of the Monsters

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

En ny monstrøs trailer til Godzilla 2: King of the Monsters er sluppet løs, og er man til actionfyldte film med dystre dommedagsundertoner og masser af monstre i nærkamp, så ligner den nye 'Godzilla' en kommende favoritfilm.

I opfølgeren til Godzilla fra 2014 lever vi i en verden, hvor forskellige monster-arter dukker op. Udover den gigantiske Godzilla byder den nye trailer og film nemlig på skræmmende væsner som Mothra, Rodan og den ultimative nemisis, den tre-hovedet King Ghidorah.

Dermed får det kryto-zoologiske agentur Monarch deres sag for, når hele menneskehedens eksistens hænger i en tynd tråd ... deres skæbne ligger nu i kløerne på Godzilla.

Rollelisten byder på både rutinerede navne og stjernefrø, således ses Millie Bobby Brown kendt som Eleven fra 'Stranger Things' i en af de bærende roller overfor bl.a. Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler og O'Shea Jackson Jr.

Filmen er instrueret af den store Godzilla-fan Michael Dougherty, der tidligere har stået bag gysere som Trick 'r Treat og Krampus samt skrevet flere superheltefilm, herunder Superman Returns og X-Men 2.

Godzilla 2: King of the Monsters får premiere den 30. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter