Cookie- og Privatlivspolitik

Marvel-stjerner i ny trailer til Men in Black 4

Mænd (og kvinder) i sort 

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

The Men in Black are back. Denne gang med Tessa Thomson og Chris Hemsworth, der begge er aktuelle i årets største filmsucces: Avengers: Endgame

Som altid skal de hemmelige agenter forsøge at redde verden fra udefrakommende aliens. Denne gang står de dog overfor deres største trussel i form af en muldvarp, der forsøger at ramme agenturet inde fra.

Foruden Thomson og Hemsworth medvirker også actionhelten Liam Neeson og den dobbelte Oscar-vinder Emma Thompson. I instruktørstolen sidder F. Gary Gray, der bl.a. er manden bag The Itaian Job og The Fate of the Furious.

Men in Black: International er den første film i rækken, hvor Tommy Lee Jones og Will Smith ikke er på rollelisen. Men in black fra 1997 blev nomineret til tre Oscars, hvoraf den vandt én i kategorien Bedste Make-Up. Filmen blev en kæmpe succes og fik to efterfølgere i henholdvis 2002 og 2012, som begge var med Jones og Smith. Nu er den fjerde film om de sortklædte mænd på vej. 

Men in Black: International får dansk premiere den 13. juni 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den seneste var rigtig god og gennemført, og organisationens nyeste team virker til at matche hinanden perfekt. Godt nok var de to første også en succes, men rent visuelt er de bestemt ikke ældet med ynde. Bare fordi man har mulighed for digitale effekter, så er det ikke altid en god idé at benytte dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter