Cookie- og Privatlivspolitik

Vi spurgte Cruz og Bardem: "er I modigere end andre ægtepar?"

Interview på thrilleren Alle ved det

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

I Asghar Farhadis (Nader og Simin - en separation) bigrafaktuelle nye thriller, Alle ved det, kaster den iranske mesterinstruktør sig ud i det spanske sprog med to af landets største stjerner på plakaten, nemlig Penélope Cruz og Javier Bardem.

Vi mødte skuespillerne og virkelighedens ægtepar i Cannes, hvor filmen åbnede festivalen sidste år.

Her fortalte Cruz og Bardem om, hvordan man som forældre selv håndterer barske fortællinger som denne, hvor en mor kastes ud i sit livs mareridt, da hendes datter kidnappes. De afslørede også, hvordan det er at arbejde sammen med sin ægtefælle for niende gang på netop denne film.

Alle ved det er aktuel i de danske biografer

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.