Cookie- og Privatlivspolitik

Traileren til Avengers: Endgame misleder publikum

Tro ikke på alt, hvad du ser

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Vi skal som bekendt ikke tro på alt, hvad vi ser i de trailers, som Marvel sender ud for deres superhelte-film. For de har det med at mislede publikum med scener, der slet ikke er med i den endelige film.

Det gjorde sig bl.a. gældende i traileren for Captain America: Civil War, hvor Spider-Man ikke sås i kampscenen i lufthavnen, mens man i traileren for Thor: Ragnarok så Thor med begge sine øjne. I traileren for Avengers: Infinity War inkluderede man et skud af Hulk, der kommer løbende med den øvrige flok af helte. Det skud var ikke med i filmen.

Nu gælder det så den nyeste trailer for Avengers: Endgame. For her har filmens to instruktører Anthony og Joe Russo nu bekræftet, at de ligeledes misleder publikum. Det for, at publikum kan bevare den fulde oplevelse og de overraskelser, der venter i den endelige film, når man sidder i biografen.

Du kan se traileren for ’Avengers: Endgame’ herover og gætte med på, hvilke skud, der altså ikke indfinder sig i filmens endelige version.

Avengers: Endgame har premiere den 24. april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jokezuser/426720

Russo brødrene har ikke bekræftet, hvad der bliver påstået her. Læs citatet igen, lad være med at antage en artikel overskrift fra en anden side bekræfter noget som helst.

Her er en ganske fin artikel som viser hvorfor antagelsen om at Russo brødrene har bekræftet at de vildleder folk er fuldstændigt forkert.

https://www.comicbookmovie.com/avengers/avengers_endgame/avengers-endgam...

Dermed ikke sagt at de ikke gør det, men det er kategorisk forkert at de har bekræftet det.

Gunniuser/270464

Misleder? er det automat-oversættelser i bruger - altså "misleads" der undersættes til misleder?

Dengang jeg var en lille pige hed det vildleder.

Må vi få verdens bedste oversætter tilbage - Kim Schumacher - tak

Horsi

I andre nyheder det er fundet at vand er vådt, ild er varmt og man kan fryse hvis man går ud uden for i kulden uden tøj på.

Har i snart tænkt jeg er at skrive at James Gunn er tilbage? For en side der påstår at i er først med nyhederne må man sandelig vendte længe. Det er nu 6 dage siden at nyheden blev bragt og i har stadig ikke fundet det pasende at lave en nyhed om det.

Mathias

Vand gør ting våde, ligesom ild brænder ting, men ild er jo ikke i sig selv brændt.

Men ja, er fuldkommen enig i at James Gunn burde være alles største fokus lige nu :) Det fandme fedt!

(Intet er ment flabet, det en useriøs joke (selvom jeg fuldt ud mener at vand ikke er vådt)

Horsi

Det er helt i orden og jeg mente det også selv som en joke men hvis vand (som sidst jeg tjekkede er en væske) ikke er vådt hvad er det så? Fast? ...? Forstår ikke helt din logik her. Jeg har ikke snakket om at brænde men om at ild er varmt så også her er jeg lidt forvirret.

Anyway. Det er så fedt at James Gunn er kommet hjem. Jeg ved at at kino stor set aldrig er først med noget men jeg havde da regnet med at de ville dække det. Du og jeg ved det, men folk der tror at kino er der man skal gå for film nyheder aner det stadig ikke.

Jokezuser/426720

Vand er ganske rigtigt ikke vådt, men det er heller ikke fast. En væske er ikke våd, den er flydende. En væske gør heller ikke nødvendigvis ting våde. En væske kan ligeledes smelte eller ætse ting, eller gøre dem klistret.

Der findes primært 3 former et stof kan antage. Fast, flydende og gas.

Desuden så er fast stof ikke det modsatte af vådt. Det modsatte af vådt, kaldes tørt. Men hverken en væske eller en gas kan være våd eller tør. Kun fast stof kan være våd, tør, fugtig, eller opnå en vandmættet, overfladetør tilstand.

Det er i hver fald sådan det bliver defineret indenfor fysikken.

Jeg ved godt der er mange der laver den fejl, og hvis du laver en google søgning vil du opleve at meget få rent faktisk er klar over dette. Men da jeg går på en fysik tung linje på uni, er der flere definitioner og fastsatte love man må acceptere, selv hvis en internet søgning virker til at modsige det, fordi de fleste folk ikke har den korrekte viden indenfor faget. En af de ting er at vand bestemt ikke vådt, men gør ting våde.

Horsi

Du godeste jeg havde ikke regnet med at få så meget feedback på hvad var blot ment som en joke. Anyway det lyder som om jeg lige skal have et genopfriskningskursus i Fysik.

Ikke desto mindre ville jeg ønske at der var lidt mere fokus på at James Gunn er hjemme igen. I min optik en god beslutning for Disney (ikke at de havde det store valg). Jeg ærgre mig over at kino's holdning tilsyneladende er at den slags ignorere man.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter