Cookie- og Privatlivspolitik

Se DC-helten Shazam! lave ballade i byen og drille Batman

Trailer til Shazam! med Eminem-klassisker på lydsiden

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Shazam! er DC's seneste forsøg på at lette den noget mørke stemning, som vi så i film som Man of Steel og Batman V Superman. Og hvis den nye trailer er en forsmag på, hvad vi kan forvente - så bliver det sjovt!

I 'Shazam!' følger vi den 15-årige Billy, der bliver udvalgt af en mystik troldmand til at overtage hans magiske kræfter. Måden Billy fremkalder disse kræfter, er ved at råbe ordet "Shazam!" of med ét, bliver drengen Billy forvandlet til den kæmpestore superhelt i rød trikot, kappe og pomadehår. Billy har dog stadig forstanden som en 15-årig, hvilket skaber en noget humoristisk dynamik. 

Ligesom i den første trailer, får vi ikke afsløret meget om filmens handling, men vi bliver bl.a. introduceret til filmens baddie, Doctor Sivana, spillet af Mark Strong, kan mærke den løsslupne stemning, og få præsenteret alle heltens superkræfter. Og ja, så sender han en lille drilsk hilsen til Batman i en legetøjsbutik.

I den nye trailer er lydsiden især domineret af Eminems hit-sang 'My Name Is' fra 1999. Vi får både hørt nummerets ikoniske beat med fuldt symfoniorkester og dens originale Dr. Dre-producerede version. 

Zachary Levi spiller rollen som den fuldvoksne Shazam, mens at Asher Angel spiller Billy som 15-årig. Djimon Hounsou og Jack Dylan Grazer, kendt fra It, medvirker også i filmen som er instueret af Annabelle 2 intstruktøren David F. Sandberg

Shazam! får premiere den 4. april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

... at selv de mest usandsynlige helte kan blive store succeser, og jeg ser ingen grund til at Shazam! kan gøre den kunsten efter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter