Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Avengers: Endgame rammer hårdt!

Captain Marvel og resten af heltene

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til Avengers 4 er kommet! Og jep, Captain Marvel er ombord!

Det samme er de andre overlevende helte, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow og Hawkeye samt Iron Man og Ant-Man, hvilket kan virke som spoilers... men har vi lært noget, er det, at vi aldrig skal stole på Marvels markedsføring. De snyder en gang imellem.

Avengers 4 vil byde på de sidste optræderner fra Chris EvansChris Hemsworth og Robert Downey Jr. som titelrollerne Captain America, Thor og Iron Man. 

Avengers 4: Endgame har premiere den 24. april 2019.

Kommende superheltefilm

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Passion er dejligt, især passion for filme, men sproget i jeres tråd blev uvedkommende og ALT for personlig. Derfor har vi slettet jeres "samtale".

Så kan vi komme tilbage til at skrive om film og ikke hinanden :-)

MVH Stine
kino.dk

Jokezuser/426720

Nu nåede jeg ikke, at se hvad Viper havde svaret, kan bare se at der var blevet svaret, samt at 4 personer havde givet mine indlæg thumbs up eller down. Der står ikke hvad det var specifikt, bare thumps up or down. Er sådan set også ligeglad hvilken af de to det var, er bare blevet nysgerrig nu. Hvordan giver man en person thumps down her?

Men ja, Vipers svar er vel også irrelevant egentlig. Det var ikke nogen speciel konstruktiv debat, hvilket jeg havde en stor del af skylden i. Det er min fejl, blev sgu lidt reaktiv. Der skal naturligvis kun debatteres film herinde, også helst gerne på et sobert niveau. Den tager jeg på min kappe.

Ulla

Jeg bare elsker det hele omkring Avengers, og ikke mindst den nye karakter Marvel.

Christian

Og kæmpe klapsalve for en marketing-kampagne, der har så megen tilbageholdenhed, bevarer mystik, helt uden at spoile, samtidig med at den opbygger hype :-) Dette er en sand sjældenhed i nutidens Hollywood. Elsker det.

CINEMANDRUP

Det bliver uden tvivl en hæsblæsende omgang på alle fronter, for noget slutter og noget begynder, nogen skal der tages afsked med, men hvordan og hvorledes og hvad kommer det alt sammen til at betyde... Ja det må vi jo vente i umanerlig spænding på.
Alle der har bare lidt kendskab til Marvel ved, at intet er som det ser ud. Der lurer med stor sandsynlighed nogle esser i ærmet, men for DÆLEN DA, hvor bliver kulminationen et brag for alle os fans.

Jacob

MCU er den til dato største franchise med en samlet indtjening p.t. på svimlende 18 mia. dollars. Deres dominans bliver med sikkerhed endnu engang bevist med Avengers: Endgame. Især fedt til sidst hvor holdet går i ens, hvide dragter. Teorien om tidsrejser virker mere og mere sikkert. Jeg er overbevist om at den fjerde Avengers bliver bittersød, for Thanos’ knips er nok ikke hvad vi troede det var. Det åbner op for hvordan man kan tage afsked med de gamle helte, og fortsætte med de seneste.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter