Cookie- og Privatlivspolitik

Interview: "Hacker er en oplagt film at lave i vores tid"

Vi fik en snak med filmens unge stjerne og instruktøren bag

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Familiefilmen Hacker har premiere i denne uge. I den forbindelse har vi interviewet instruktør Poul Berg og hovedrolleindehaver Rumle Kærså til en snak om, hvorfor filmen er vigtig, og hvordan det er at debutere som stjerne i en actionfilm. 

Filmen handler om den 13-årige hacker, Benjamin, hvis mor forsvandt, da han var syv år gammel. Da nogle nye overvågningsbilleder kommer frem, tyder noget på, at Benjamins mor stadig er i live. Benjamin starter sin egen efterforskning sammen med sin veninde Savannah. I jagten på sandheden går det hurtigt op for Benjamin, at intet er, som det ser ud til... 

Køb billetter til filmen her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.