Cookie- og Privatlivspolitik

Charlotte Gainsbourg om en mors ubetingede kærlighed

Featurette om filmen Løfte ved daggry

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Den aktuelle film Løfte ved Daggry bygger på en den berømte forfattere Romain Garys liv, og følger franskmandens barndom til de unge år som student i Paris, og til sidst som pilot under Anden Verdenskrig i kamp mod tyskerne.

Hovedrollen spilles af Pierre Niney (Frantz), og over for ham står den altid seværdige Charlotte Gainsbourg som Romains ukuelige mor. I denne nye featurette præsenterer skuespillerinden sin rolle, og hvad der tiltrak hende ved karakteren.

Løfte ved Daggry er aktuel i biografen - find dine billetter her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.