Cookie- og Privatlivspolitik

Anders Matthesen afslører detaljer om episk Stewart Stardust-film

Gangster-drama om søulkens unge år kan stadig ske

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Vi har haft Anders Matthesen i studiet til en snak om den kommende komedie De Frivillige, hvor han spiller selvudråbt korleder i et fængsel.

Filmskaberen, der i øjeblikket må knibe sig i armen over den succes, som hans film Ternet Ninja har i de danske biografer (med over 932.000 solgte billetter), åbnede her op om et muligt projekt i fremtiden.

I vores interview spurgte vi nemlig Matthesen om, hvorvidt en film med den alkoholiserede bolværksmatros og måske mest elskede karakter, Stewart Stardust, kunne være i støbeskeen? Og Matthesen var ikke afvisende:

"Inden mit jubilæumsshow, var det min plan på et tidspunkt at lave et episk gangster-drama med Stewart Stardust", fortæller Matthesen til kino.dk.

Vi ved ikke med jer, men Stewart Stardust i en kombination af Scarface og Een pige og 39 sømænd? Det lyder sgu meget fedt. 

Se Matthesen fortælle om sin ide til Stewart Stardust-filmen i videoen foroven.

Tiden må vise, om vi nogensinde får Hr. Stardust at se i en hovedrolle på det store lærred. Vi krydser fingre.

Ternet Ninja kan ses i biografen nu, mens at De frivillige får premiere den 13. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Når svenskerne kan lave 2 film om en fiktiv 100/101 årig mand der løber fra et plejehjem, rockere og politiet, så kan Danmark også lave en Stewart Stardust film med lignende budget.

Anders med al den succes (igen igen) du nu har fået med jubilæum showet, Ternet Ninja, Anden Bringer ud og en kommende Ternet Ninja 2 på tegnebrættet, håber jeg du får tid til den Stewart film, for du har råd :P og den vil være episk uanset størrelse på budgettet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.