Cookie- og Privatlivspolitik

Se Anders Matthesen som magtliderlig fængsels-korleder

Første to klip fra komedien De frivillige

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu nyder Anders Matthesen imponerende succes med sin animationsfilm Ternet Ninja, som publikum strømmer ind for at se. Og der er ikke så underligt derfor allerede en fortsættelse i horisonten. Du kan købe billetter til ’Ternet Ninja’ herunder:

Men allerede senere i år er Anders Matthesen klar med endnu en film, nemlig komedie-dramaet De frivillige med premiere den 13. juni. Nu er de to første klip blevet frigivet i forbindelse med premieren på Rotterdam Filmfestival.

Filmen handler om finansmanden og jetsetter Markus Føns (Jacob Lohman), der er blevet varetægtsfængslet. Markus vælger imidlertid at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. 

I denne afdeling findes et fængselskor, hvor den indsatte Niels (Anders Matthesen) er uofficiel og selvudnævnt leder. Markus beslutter sig for at blive en del af koret, og der går ikke længe, før han forsøger at få en plads i toppen af hierarkiet.

’De frivillige’ har biografpremiere den 13. juni.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter