Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til det sexede teenage-fænomen After

Fifty Shades of Grey møder Harry Styles-generationen

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

En ny besættelse rammer biograferne til april, når teenage fænomenet After får premiere. Nu har vi fået en ny, hed trailer.

'After' er baseret på en pirrende fan-fiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles, og filmen ser ud til at blive teenage versionen af Fifty Shades of Grey, hvor den unge, uskyldige college-studerende Tessa bliver tiltrukket af den mystiske, rebelske Hardin.

De to indleder en affære, som vender op og ned på Tessas liv, der bliver besat af den unge, men "farlige" fyr.

Den unge Harry Styles-klon spilles af Hero Fiennes Tiffin, der er nevø til Ralph og Joseph Fiennes, og faktisk tidligere har spillet intet mindre end den 11-årige Tom Riddle, senere kendt som selveste Lord Voldemort, i filmen Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Romanen er skrevet af Anna Todd, der selv studerede på universitetet, mens hun fik sine fantasier om Harry Styles ned på sin telefon. Bogserien tæller i dag fire indslag, så flere film er måske også på vej.

After får dansk premiere den 11. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ida

Vildt at flere og flere fanfictions bliver til reelle film - det var jo det samme med 50 Shades. Måske man skulle starte en hed klumme i et livsstilsmagasin eller noget :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter