Cookie- og Privatlivspolitik

Ny romantisk komedie foregår i en verden uden The Beatles

Trailer til Yesterday

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Er du Beatles-fan, og mener du at John, Paul, Ringo og Georges fantastiske sange og musik, ikke må glemmes, så kan du måske identificere dig med hovedpersonen i film Yesterday, der ligner en hyldest til musikhistoriens største popfænomen.

Danny Boyle, der blandt andet er manden bag mesterværker som Slumdog Millionaire og Trainspotting instruerer, mens manuskriptet er skrevet af Richard Curtis, manden bag Notting HillLove Actually og Fire bryllupper og en begravelse.

Filmen tager udgangspunkt i en ung musikker, der efter et uheld indser, at han er den eneste person i verden, der kender The Beatles. De har simeplthen aldrig eksisteret. Så da han begynder at spille de ikoniske sange, bliver den unge mand med et anset som værende den største sangskriver i verden.

Yesterday er en af mange film, der er inspireret af det ikoniske rockband. Filmen Nowhere Boy fra 2009 handler om John Lennons opvækst og titlen refererer da også til bandets klassiker ’Nowhere Man’, der er at finde på albummet ’Rubbersoul’ fra 1965. Musicalen Across the Universe fra 2007 er en anden af de mange film der bruger The Beatles fantastiske tekst-univers.

Yesterday har dansk premiere d. 27. juni

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter