Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Løvernes konge-trailer: Bliver dette næste års store Oscar-vinder?

Simba er tilbage på kongesletten

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Den nye Løvernes konge-trailer er fyldt med storslåede billeder fra kongesletten, hvor alle de kendte og elskede figurer holder til. Selvom traileren ikke byder på meget nyt, er der lagt i ovnen til en overdådig rejse fyldt med fare og masser af eventyr.

Blandt de medvirkende er verdensstjernen Beyonce, der lægger stemme til hunløven Nala. Donald Glover er Simba og James Earl Jones er efter 25 år tilbage som den karismatiske Mufasa. Simbas onde onkel, Scar, bliver bragt til live af den Oscar-nominerede Chiwetel Ejiofor. I instruktørstolen sidder manden bag live-action udgaven af Disneys 'Junglebogen', Jon Favreau.

'Løvernes konge' er blot en af mange Disney-klassikere, der vender tilbage som live-action. I henholdsvis 2016 og 2017 udkom førnævnte 'Junglebogen' og 'Skønheden og udyret', og for et par uger siden kunne vi afsløre den nye trailer til Aladdin, der får premiere senere på året. Derudover kan en ny version af Dumbo ses i biograferne allerede fra d. 28. marts. 

Den originale Løvernes Konge fra 1994 er dog stadig en af Disneys mest elskede klassikere og fik over en million danskere i biografen da den havde premiere i 1994.

Løvernes konge får premiere den 17. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Vi forstår godt, I synes den ligner den første trailer. Men det er - som Michael også skriver - en ny uploadet trailer. Bare ikke en særlig opfindsom en af slagsen... enig!
Og det kunne vi godt have taget i betragtning.

Vi sorterer dagligt i, hvilke nyheder vi bringer, men netop denne svipsede bl.a. pga et par meget trætte Oscar-hjerner.

Vi er dog glade for at kunne bringe Mikkel og Michael sammen :-)

MVH Stine
kino.dk

Carsten Gottliebuser/133896

savner nu stadig og få et indblik i Scar,hyænerne ib,banzai og chenzi samt mufasa,Timon og Pumba og Zazu

Michael

Det er ligesom den første trailer, men ikke helt den samme, så jo den er ny, i titlen står der #2 og prøv at se/høre trailer #1 og #2 side om side, de er ikke ens. #2 traileren er også blevet uploadet idag, flere steder, så tror folk forveksler den med den første trailer som er gammel.

Kino har ikke gjort noget forkert her, slap af folkens.

Michael Barslunduser/599472

Det er virkelig uforstående overfor den ellers rimelige og ganske udmærkede dækning hjemmesiden "Kino.dk" har med deres film og trailers samt lækre nyheder på førnævnte.

Men det giver på ingen måder mening ud i de fjerneste afkroge af de danske biografer at denne her nyhed er blevet postet., Kigger man da hel slavisk på denne her trailer og den som blev udgivet først, så vil jeg gerne bøje mig for at sige at der er to "shoots", der foregår i ca. 2 sek. varighed, der afveksler i forhold til den første, men ligefrem at blæse det her sådan op med overskriften:

"Ny Løvernes konge-trailer: Bliver dette næste års store Oscar-vinder?"

Grænser sig til clickbait af værste skuffe og noget Kino burde være gode nok til at sortere fra, på deres ellers udmærkede websted for film, trailers og nyheder.

Jeg må indrømme at det her lidt stjæler troværdigheden og derfra overvejer jeg fremover at tjekke mine nyheder vedr. emnet på "Filmz.dk" i stedet for.

Det er lidt for tidligt at sige om det bliver det helt store Oscar-hit, men glæder mig helt overdrevent til at se den nye løvernes konge, og hvis du er frisk @Mikkel vil jeg gerne se den sammen med dig da du lyder til at være en fornuftig gemyt hvad ang. dine synsvinkler indenfor disse her emner!!

Mikkel

Ja altså jeg vil sige, teknisk set så JO Kino.dk, man kan godt kalde det for en ny trailer. Men det er lige for blæst op i den overskrift, da det ENESTE der er anderledes ved den, er at der er 2 dyr som er udskiftet med 2 andre dyr, der kigger op når "kameraet" ser på dem... Altså hvad sker der?! En gepard i stedet for en gazelle og et næsehorn i stedet for en giraf... Det er da pænt lige meget, og giver jo ikke noget "nyt"?!

Men jo Michael, du lyder sgu også som en god fyr, jeg er frisk på at tage ind og se den sammen når den kommer! Men selvfølgelig skal det lige overvejes, hvor vi køber billetterne henne?

Michael Barslunduser/599472

Så må man sige at "Kino.dk", naturligvis skal have en skideballe for at opblæse denne her nyhed på deres site, men vi er jo alle sammen slet ikke fejlfri, så de får en chance for at gøre det godt igen.

Og det lyder jo helt fantastisk @Mikkel, vi deler måske en del film interesser, hvis du også er frisk på "John Wick 3" så kunne det da være at der også er en aftale der?

Jeg sender dig lige en PM, så har vi to jo en deal.
Og dermed kan man jo ikke sige at der ikke er noget skidt som ikke er godt for noget andet, og derfra skal der lyde et tak til "Kino.dk" for at skrive noget fis. :)

Mikkel

Nu stopper det!!! Hold nu styr på, hvad der foregår Kino.dk
Denne her trailer har været ude i LANG tid, faktisk var det en af de første på YouTube. Hvis man skriver "ny trailer" så skal den edderbakme også være det? Altså helt ærligt, en side som er biograf og film SIDEN i DK, og så har de ikke styr på deres trailers. Come on guys, det kan i godt klare bedre? Men ellers glæder jeg mig sindssygt meget til at se den nye Lion King, tror det bliver nice!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter