Cookie- og Privatlivspolitik

Harrison Ford er en sur gammel hund

Ny trailer til Kæledyrenes hemmmelige liv 2

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Alt det vores kæledyr laver, når vi ikke er hjemme, bringes atter frem i lyset, når animationsfilmen Kæledyrenes hemmelige liv 2 får premiere til sommer.

Nu er en ny mere plot-fyldig trailer udkommet, og her får vi lov til at nyde selveste Harrison Ford som den gnavne vovse, vi altid har kunnet ane i ham.

Karakterens navn er Rooster, og han er ikke bare højere, flottere og mere intimiderende end de andre hunde. Han besidder også et skævt smil og en tør spydig form for humor. Lyder det bekendt? 

Familiefilmen er en efterfølger til biografsuccesen Kæledyrenes hemmelige liv, og følger igen hunden Max, som denne gang rejser på landet sammen med en flok andre firbenede venner. Et klassisk: Kæledyr møder bondegårds-dyr set-up.

Udover Ford byder rollelisten på bl.a. Patton Oswalt, Tiffany Haddish og Kevin Hart, mens de danske stemmer ikke er blevet offentliggjorte endnu.

Kæledyrenes hemmmelige liv 2 får premiere den 4. juli 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marianne

Kæledyrenes hemmelige liv 2. Nej hvor jeg bare glæder mig Den første film var super godt lavet og hylende morsom. Havde børnebørnene med i biffen, vi var alle så begejstrede at den straks blev købt på DVD da den udkom. Og vi har alle set den utallige gange siden.
Alle trailerne for den nye film er rigtig lovende for et brag af endnu en hylende morsom animeret film. Kan næsten ikke vente til den 4.7.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter