Cookie- og Privatlivspolitik

Se den klammeste-karakter fra Pet Sematary i ny video

Bliver det den uhyggeligste Stephen King-film?

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

I et helt nyt tv-spot for den kommende Stephen King-gyser Pet Sematary  (eller på dansk 'Dyrekirkegården') får vi det første kig på den uforglemmeligt klamme-karakter Zelda - den menigitis-ramte søster til Rachel Creed, som selv efter sin død hjemsøger hende.

Zelda blev i den første filmatisering af Pet Sematary fra 1989 spillet af Andrew Hubatsek, og hans inkarnation har i den grad været skræmmende mareridt-materiale for alle, der har set den første film. Nu er rollen overtaget af den unge Alyssa Brooke, og den første, hurtige glimt af hendes Zelda lover godt.

'Pet Sematary' er historien om lægen Louis Creed, der har fået nyt job og derfor flytter familien til Maine. Efter at deres kat bliver kørt over på den trafikerede vej, hører Louis om den mystiske, lokale dyrekirkegård, der synes at kunne vække de døde til live.

Instruktørparret bag har tidligere udtalt, at den nye 'Pet Sematary' vil blive den uhyggeligste Stephen King-gyser nogensinde - og den første fulde trailer ser ud til, at de lever op til deres ord.

Pet Sematary får premiere den 18. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter